Кайсиевите ядки съдържат цианиден компонент, който убива раковите клетки. Но приемът на витамин Б17 трябва да е и строго контролиран, точно заради съдържанието на Цианид, който във високи дози е токсичен. Държави, в които е включено ежедневен или чест прием на кайсиеви ядки, които са най-голям източник на Vitamin B17, се наблюдава , много нисък процент на хора заболели от рак.
Vitamin B17 е един един от непопулярните в обществото ,но много обсъждан витамин в медицинските среди!За жалост все още не е доказано категорично,че ВИТАМИН В17 лекува рак, но се правят постоянно изследвания върху приема му ,защото се счита че той забава развитието на раковите клетки !
Имаме много добра новина, на българския пазар вече е наличен този природен дар под формата на хранителна добавка и то от български производител:
⇒Bioherba Vitamin B-17 50 mg. 100 caps.
Учените смятат ,че в борбата с раковите образувания, помага цианиден компонент , който съдържа Витамин В17.В състава на Витамин B17 влизат две части глюкоза, една част – бензолдехид и една цианид.Това лековито съединение е получено от ядките на горчивия бадем .Този магически b17 витамин е безвреден за човека и е научно доказано , че притежава мощни антиканцерогенни свойства.
Най-голямо съдържание на vitamin b17 има в костилката на горчив бадем, кайсия, праскова, слива, вишна, среща се в просото, лененото семе, соргото, царевицата, семената на гроздето. Други храни, от които можете да си набавите този ценен за здравето витамин са ябълките, люцерна, покълнали бобови семена, леща и др.
Не случайно в народната медицина се казва за профилактика от рак приемайте по няколко сурови Кайсиеви костилки ежедневно!
Много учени смятат, че ракът е болест на витаминния дефицит, което разбира се не е изгодно на големите фармацевтични компании, заради ниската себестойност, която би имал продукта! Но е факт, че проведен експеримент на хора живеещи в Хималаите, консумиращи храна богата на просо и кайсии, никога не боледуват от рак! Това е било така и в нашето далечно минало,когато хората са приемали изключително само сурови необработени продукти от природата и пресен хляб!
По тази причина много експерти в областта препоръчват за профилактика на рак, да се намали до минимум консумацията на бял хляб и рафинирана захар, а да се наблегне на необработени сурови продукти и задължително ядки от кайсия!
Американският автор Едуард Грифин, в своята книга "Свят без рак" разкрива истината за едно откритие пазено в тайна, а именно за лечебните свойства на един обикновен витамин В17, наричан още – лаетрил или амигдалин, който според него убива раковите клетки, но не е изгоден на някои компании, които трупат пари от страданието на хората.
Статията има информативен характер, продуктите които се промотират, не са лекарства и не трябва да се използват за лечение!
С напредване на възрастта много хора забелязват спад в когнитивните си способности, като загуба на памет, затруднена концентрация и забавено…
Витамин Е е мощен антиоксидант, който играе ключова роля в поддържането на здравето и младежкия вид на кожата, като помага при сухота и предотвратява…
Естествени решения за по-добър сексуален живот Сексуалното здраве е неразделна част от нашето цялостно благосъстояние. Проблемите с либидото…
Как да поддържаме кожата свежа и еластична Сухата и дехидратирана кожа е често срещан проблем, който засяга много хора, особено в студените…
Fhl.bg-Фитнес и Здраве Магазин за хранителни добавки в София 0888 917 000 024829562
Copyright © 2010 - 2024 Всички права запазени FHL.BG