Белтъка от яйца е един от най надежните източници на протеини през фазата на дефиниране. Опита показва, че водещи атлети в културизма по време на подготовката си използват големи количества яйчен белтък, които отговаря на повишените им нужди от качествени протеини.Яйчните аминокиселини , ни спестяват варенето на цели тенджери с яйца и отстраняването на жълтъка след това.
Яйцата са чудесен избор и за тези от вас, които се опитват да покачат мускулна маса. Белтъчините, съдържащи се в яйцата, съдържат всички есенциални аминокиселини, при това в добро съотношение.
От всичи източници на белтъчини яйчният е с най-висока биологична стойност (т.е. организмът ни го усвоява най-пълно), като изпреварва всички останали (риба, месо, мляко) най-малко с десет пункта. Именно това кара всички състезатели - културисти да включат в диетата си яйцата като важен белтъчен източник.
Статията има информативен характер, продуктите които се промотират, не са лекарства и не трябва да се използват за лечение!
Всичко за хомоцистеина, как да намалим стойностите му Какво е хомоцистеин ? Аминокиселината хомоцистеин се образува в организма по време…
Deglycyrrhizinated Licorice Root - Ликорис при проблеми със стомашната лигавица : гастрит и язва DGL женско биле /Глициризинова киселина/ не е нищо повече…
Какво представлява Никотинамид аденин динуклеотид хидрид и за какво се използва NADH - Никотинамид аденин динуклеотид хидрид присъства…
Гликопротеин с множество свойства: подпомага стомашно чревно-тракт и имунитета, унижова вируси, бактерии и гъбички Лактоферинът е протеин…
Fhl.bg-Фитнес и Здраве Магазин за хранителни добавки в София 0888 917 000 024829562
Copyright © 2010 - 2022 Всички права запазени FHL.BG