Пшеницата е основната и най-важна зърнена хлебна култура. Пшеницата се отглежда се заради зърното, от което се получава висококачествен, вкусен и лесносмилаем хляб.
Житото със своята висока биологична активност и хранителна стойност повишава работоспособността, изостря зрението, засилва растежа на костите, заздравява косъма и подобрява регенерацията на тъканите.
Така че, не пренебрегвайте честото похапване на тези малки елипсовидни зрънца, богати на полезни вещества.
СЪСТАВ и ПОЛЗИ:
Пшеницата, като пълнозърнеста култура предпазва от: различни форми на рак, сърдечни болести, високо кръвно и холестерол, камъни в жлъчния мехур и мн.др.!
Статията има информативен характер, продуктите които се промотират, не са лекарства и не трябва да се използват за лечение!
Най-често срещаните тежки метали в организма Тежките метали като живак, олово, кадмий и арсен могат да се натрупват в човешкия организъм…
Чувството на студени ръце и крака е често срещан проблем, който може да бъде сигнал за нарушения в кръвообращението. Въпреки че в някои случаи…
Знаете ли, че вашият дневен разход на енергия зависи не само от базалния метаболизъм (BMR), но и от нивото на физическа активност? Изчисляването…
В съвременния свят, където информационният поток е непрекъснат, когнитивната функция играе решаваща роля за успешното справяне с ежедневните…
Fhl.bg-Фитнес и Здраве Магазин за хранителни добавки в София 0888 917 000 024829562
Copyright © 2010 - 2025 Всички права запазени FHL.BG