Уморени ли сте от търсене по магазините за фитнес храни, за да откриете перфектния протеинов бар? Сега можете да направите своя собствен шедьовър! Следвайте тези лесни стъпки, за да направите протеинов бар по ваш вкус !!!
Избора на здравословна и питателна храна и по-точно на протеинов бар не е лесна задача. Твърде много барове мнозинство от тях, всъщност съдържат високо количество захар, хидрогенирано масло, консерванти, и цял списък от пълнители и други хранително-нищожни съставки. Въпреки недостатъците на някои от пакетираните Protein Bar, ние продължаваме да ги купуваме, защото те съдържат белтъчини, те са удобни, те са лесни за носене, и ни вършат добра работа.
Тази статия е предназначена да направи спирка на вашите затруднения в избора . След като започнете да създавате свои собствени протеинови барове, все по-рядко ще купувате готови протеинови барове.Дали пък да не спра с тази статия :) да не ми спрат продажбите на протеинови барове в магазин FHL.BG-ФИТНЕС И ЗДРАВЕ. Чрез своя собствен труд, вие ще си направите барове, които са много вкусни, далеч по-здравословни,, далеч по-евтино в дългосрочен план.
Стъпка 1
Изберете вашия протеин на прах и добавете вид на брашно към него. Не забравяйте да изберете брашна, които могат да се консумират в сурово състояние: кокосово брашно, бадемово брашно или зърно-брашно като овесено брашно или брашно от киноа.
Стъпка 2
Смесете протеина на прах и брашното с мляко. Можете да използвате краве мляко, кокосово мляко в картонена кутия, или вкусно мляко като бадемово мляко.Добавете достатъчно течност, за да направите тестото така ,че да може да направите баровете с ръцете си.
Стъпка 3
Оформете горната смес от тестото в барове.Ако след смесване на съставките сместа-тесто е прекалено влажно или лепкаво, добавете една малка част от кокосово брашно или протеин на прах , докато не получите желаната консистенция.Ако искате да оформите добре Protein Bar, тестото трябва да е достатъчно сухото .
Стъпка 4
Разтопете шоколад на водна баня или в стъклена купа на върха на тенджера с вряща вода. След като се стопи, потапете Протеиновите десерти в шоколада или го изсипете през решетка.Очевидно е, че избора на тъмен шоколад, е по-добър ,защото съдържа по-малко захар и повече антиоксиданти. Но, това е до веш избор.
Стъпка 5
Поставете протеиновите барове,вафли във фризера за по-малко от 30 минути и бум! Те са готови .
Статията има информативен характер, продуктите които се промотират, не са лекарства и не трябва да се използват за лечение!
Всичко за хомоцистеина, как да намалим стойностите му Какво е хомоцистеин ? Аминокиселината хомоцистеин се образува в организма по време…
Deglycyrrhizinated Licorice Root - Ликорис при проблеми със стомашната лигавица : гастрит и язва DGL женско биле /Глициризинова киселина/ не е нищо повече…
Какво представлява Никотинамид аденин динуклеотид хидрид и за какво се използва NADH - Никотинамид аденин динуклеотид хидрид присъства…
Гликопротеин с множество свойства: подпомага стомашно чревно-тракт и имунитета, унижова вируси, бактерии и гъбички Лактоферинът е протеин…
Fhl.bg-Фитнес и Здраве Магазин за хранителни добавки в София 0888 917 000 024829562
Copyright © 2010 - 2022 Всички права запазени FHL.BG